Kontrolovanie z perspektívy manažérskeho účtovníctva - Mišún, Juraj, 1978-
Teoretické spracovanie problematiky chápania manažérskej funkcie kontrolovania z perspektívy manažérskeho účtovníctva. Komparácia chápania pojmov „kontrolovanie“ a „manažérske účtovníctvo“ prostredníctvom porovnania definícií od rôznych zahraničných a domácich autorov.