Agrobio Club - Krnáčová, Paulína, 1983-
Priblíženie platformy Agrobio Club, zameranej na spoluprácu medzi akademickým sektorom a praxou v oblasti poľnohospodárstva a potravinárstva. Aplikovanie teoretických vedomostí študentmi z oblasti marketingu, inovácií, spotrebiteľského správania, projektového riadenia, komoditnej vedy, produktového manažmentu. Hlavný cieľ klubu zameraný na spojenie študentov s praxou.