Regulatorische Änderungen bei Immobilienkrediten nach Basel III und zukünftig Basel IV - Goldau, Hartmut
Rozšírené plány reforiem Bazilejského výboru pre bankový dohľad v nadväznosti na Basel III a Basel IV môžu v budúcnosti viesť k sprísneniu podmienok v poskytovaní úverov pri financovaní nehnuteľností a projektov.