Štrukturálna analýza vybraných odvetví kreatívneho priemyslu - Rybárová, Daniela, 1967-
Odvetvia kultúrneho a kreatívneho priemyslu. Vybrané ekonomické činnosti kreatívneho priemyslu podľa SK NACE. Vývoj počtu podnikov vybraných činností kreatívneho priemyslu v období od 2008 do 2017 v SR. Vývoj tržieb podľa vybraných činností kreatívneho priemyslu v období 2008-2017 v SR. Vývoj pridanej hodnoty podľa vybraných činností kreatívneho priemyslu v období 2008-2017 v SR.