Využitie techník a metód v kontrolovaní - Mišúnová Hudáková, Ivana, 1976-
Využitie metód a techník v oblasti kontrolovania, nakoľko podnikateľské subjekty sú vystavené v podnikateľskom prostredí spleti zložitostí a turbulencií. Využitie metód a techník v rozhodovaní prezentovaných v niekoľkých ilustračných príkladoch, ktoré môžu byť veľkým prínosom pre podnikateľskú prax.