Concept of a Policy Wording in Property Corporate risks - Móžiová, Darina, 1985-
Poistenie krytia v priemyselnom sektore. Riziká a prerušenie podnikania. Právne zásady, ktoré sú základom uplatňovania a výkladu poistných zmlúv pri úsilí o vymáhanie dodržiavania zmluvy. Fyzická strata alebo poškodenie ako spúšťač definície straty. Podmienka zamietnutia poistného plnenia.