Trendy v internom kontrolovaní v podnikateľských subjektoch - Paprskárová, Paulína
Určenie trendov a zmien v internom kontrolovaní, ako aj frekvencie zavádzania týchto zmien a prehodnocovania kontrolných procesov. Výskumné dáta boli získané dotazníkovým výskumom. Objektom skúmania sú podnikateľské subjekty pôsobiace na území SR. Predmetom skúmania je interný kontrolný proces, zmeny v ňom, techniky a metódy využívané pri kontrolovaní.