Internacionalizácia malých a stredných podnikov v Slovenskej republike - Kašťáková, Elena, 1974-
Postavenie malých a stredných podnikov v zahraničnom obchode Slovenska. Vývoj zahraničného obchodu Slovenska. Problémy malých a stredných podnikov na Slovensku spojené s internacionalizáciou a možnosti podpory vývozu na zahraničné trhy. Analýza a porovnanie výsledkov vývoja zahraničného obchodu Slovenska a vývoja exportu a importu malých a stredných podnikov na Slovensku.