Postavenie regiónu Strednej Ázie v zahraničnoobchodných vzťahoch Slovenska - Barinková, Natália
Postavenie krajín Stredoázijského regiónu v súčasných zahraničnoobchodných vzťahoch Slovenska. Zhodnotenie významu týchto krajín vo vonkajších ekonomických vzťahoch Slovenska a načrtnutie perspektívnych sektorov spolupráce. Index obchodnej intenzity. Výsledky skúmania vývoja a intenzity zahraničného obchodu medzi Slovenskom a Strednou Áziou.