Prípadová štúdia ako nástroj hodnotenia stredoškolákov v ekonomických predmetoch - Novák, Jaromír, 1978-
Hodnotenie žiakov SŠ v ekonomických predmetoch. Prípadové štúdie v odborných ekonomických predmetoch. Osobitosti využitia prípadovej štúdie pri hodnotení žiakov.