Výzvy a možnosti pre zahraničnoobchodnú politiku EÚ voči Rusku - Drieniková, Kristína, 1982-
Výzvy a s nimi súvisiace možnosti pre budúci rozvoj vzájomných vzťahov a spolupráce medzi EÚ a Ruskom. Aktuálny stav partnerstva medzi EÚ a Ruskom. Východiská a pozície Ruska v zahraničnoobchodnej politike EÚ a hlavné aspekty vývoja ich vzájomného vzťahu. Pohľad Eurázijskej hospodárskej únie vo vzťahu k EÚ.