Prenos daňovej povinnosti - Kopčáková, Janka, 1994-
Charakteristika a priblíženie pojmov, spojených so samozdanením. Jednotlivé tovary a služby, ktoré podliehajú daňovej povinnosti v tuzemsku. Povinnosti dodávateľa a odberateľa v kúpnopredajnom vzťahu. Príklady objasňujúce najčastejšie využívané prípady v tuzemsku.