Implementation of the International Financial Reporting Standards in Centraland Eastern Europe - Lukáč, Jozef, 1991-
Situácia v oblasti účtovníctva vo vybraných krajinách strednej a východnej Európy. Využívanie národného účtovného systému. Implementačné procesy na prijatie medzinárodných štandardov finančného výkazníctva v týchto krajinách. V mnohých krajinách IAS / IFRS na začiatku používania. Dopad implementácie IFRS na finančnú výkonnosť podniku.