Ekonomické a environmentálne aspekty spracovania druhotných surovín a ich materiálové zhodnocovanie - Andrejovský, Pavol, 1975-
Environmentálne nástroje pri podpore politík - zelené národné účtovníctvo. Environmentálne aspekty spracovania druhotných surovín. Prístup k znižovaniu nákladov v skúmanom podniku.