Medzinárodné obchodné toky vo vybranej obchodnej prevádzke - Dudáš-Pajerská, Erika, 1988-
Rozbor súčasne nastavených finančných tokov v medzinárodnom obchode pre prax vybranej obchodnej prevádzky. Vysvetlenie skúmaných používaných obchodných podmienok vo vybranej obchodnej spoločnosti a v konečnom dôsledku zameranie finančných rokov v medzinárodnom meradle. Aplikácia medzinárodných obchodných podmienok v obchode s hutníckym materiálom vo vymedzenom teritóriu (EÚ a Srbsko) s cieľom poskytnúť návrh optimalizácie medzinárodného obchodného pôsobenia danej spoločnosti.