Zadlženosť domácností v Európskej únii - Labudová, Viera, 1958-
Aplikovanie techniky zhlukovej analýzy na identifikáciu niektorých základných vzorov súvisiacich so zadlžením domácností v 20 členských krajinách EÚ. Zadlžovanie ako súčasť modernej spotrebiteľskej spoločnosti.