[Analýza úspěšnosti vybraných koeficientů pro stanovení počtu shluků] - Megyesiová, Silvia, 1969-
Recenzia na monografiu zameranú na problematiku viacrozmernej zhlukovej analýzy. Priblíženie kapitol orientovaných na zvolenú tému. Metódy viacrozmernej analýzy v praxi a vo vedeckom bádaní. Vybrané koeficienty pre stanovenie počtu zhlukov a výsledky autorových analýz.