Eco-Innovation in Europe Circular Economy and Sustainable Development - Dziura, Boris, 1976-
Ekologické inovácie podľa Európskej komisie ovplyvňujú budúcnosť Európy a sú stredobodom politík EÚ. Skúmanie výkonnosti ekologických inovácií v krajinách EÚ smerom k trvalo udržateľnému rozvoju a obehovému hospodárstvu. Použitá metóda deskriptívnej štatistiky a klastrov.