Environmentálne označovanie produktov na Slovensku - Stričík, Michal, 1969-
Environmentálne označenie ako identifikácia environmentálnej preferencie produktu v rámci jeho celého životného cyklu. Eko-značka označujúca preferencie výrobku alebo služby. Vývoj certifikácie environmentálneho označovania v Slovenskej republike a Európskej únii. Návrh opatrení, ktoré by viedli k rozvoju v danej oblasti.