Zdravotné poisťovne a politika zdravia - Lieskovská, Vanda, 1961-
Zameranie na vymedzenie miesta a významu zdravotných poisťovní v podmienkach Slovenskej republiky. Z hľadiska podpory politiky zdravia špecifikácia vybraných produktov existujúcich zdravotných poisťovní, ktoré sa môžu aktívne podieľať na zlepšovaní zdravia poistencov, ale aj pomáhať pri uplatňovaní zdravého životného štýlu a osobnej zodpovednosti poistencov. Poukázanie na dôležitosť marketingu a produktovej politiky každej zdravotnej poisťovne, ktorá sa usiluje o udržanie, ale aj eventuálne zvýšenie poistného kmeňa vlastných poistencov. Tomu uspôsobuje následne aj ponuku produktov.