The﻿ European﻿ Union﻿ as﻿ a ﻿Major ﻿Trading ﻿Player﻿ in﻿ the ﻿Global﻿ Economy - Kittová, Zuzana, 1975-
Kritické zhodnotenie pozície Európskej únie v globálnom obchode. Vývoj z dlhodobej perspektívy. Analýza obchodu vnútri EÚ a obchodu so štátmi mimo nej. Porovanie s ostatnými svetovými hráčmi. Predikcie do budúcnosti.