Finančné výkonnostné parametre v praxi - Lukáč, Jozef, 1991-
Na základe klasických metód finančnej analýzy zhodnotenie finančného zdravia vybraných miest na Slovensku. Finančná analýza bude vykonaná na základe klasických finančných ukazovateľov ako aj ukazovateľov podľa portálu INECO, ktoré hodnotí finančnú stabilitu miest a obcí na Slovensku. Zdrojom dát pre uskutočnenie analýzy sú účtovné závierky vybraných krajských miest Trnavy a Košíc.