Faktory motivácie občanov Slovenska ku triedeniu komunálneho odpadu - Stričík, Michal, 1969-
Analýza vývoja celkového množstva komunálneho odpadu na Slovensku. Analýza vývoja množstva separovane zbieraných zložiek komunálneho odpadu. Povedomie občanov o triedenom zbere komunálneho odpadu. Hodnotenie motivácie občanov ku triedeniu komunálneho odpadu.