Exportné úverové agentúry a zadlženosť rozvojových krajín v rámci geopolitických zmien - Zubaľová, Ľubica, 1969-
Posúdenie zadlženosti rozvojových krajín a vplyv exportných úverových agentúr na dlhovú krízu rozvojových krajín. Čína v kontexte dlhovej krízy rozvojových krajín. Exportné úverové agentúry a exportné úverovanie. Skúmanie dostupných štatistických údajov s využitím komparácie.