Manažment, riadenie a rozhodovacie procesy v poisťovni v súvislosti s Brexitom - Vedej, Mojmír
Analýza procesu manažérskeho rozhodovania ako základného atribútu riadenia podnikania v prísne regulovanom odvetví. Vplyv vonkajšieho a vnútorného prostredia poisťovacej spoločnosti na rozhodovací proces.