Housing and Its Availability As an Important Quality Indicator of Life - Vidová, Jarmila, 1967-
Analýza záťaže domácností podľa regiónov v Slovenskej republike. Analýza ukázala, že záťaž pre domácnosti je vyššia ako 30%, pričom najmenej zraniteľnou je rodina, v ktorej sú dvaja zamestnaní členovia, bez detí, žijúci v jednoizbovom byte.