Vodík ako spôsob diverzifikácie energetických stratégií krajín - Hlušková, Tatiana, 1987-
Konkrétne stratégie a politické iniciatívy jednotlivých krajín k využívaniu vodíka. Stratégie Japonska a Kórejskej republiky pre stanovenie merateľných ukazovateľov. Tieto dve krajiny boli porovnávané s krajinami Európskej únie, ktoré majú rôzne samostatné iniciatívy a projekty. Ciele a kľúčové body základnej vodíkovej stratégie Japonska. Porovnávania a odporúčania.