Analýza vybraných krajín Blízkeho východu na základe hodnotenia viacfaktorových indikátorov so zreteľom na iránsku ekonomiku - Borovská, Zuzana
Analýza vybraných krajín Blízkeho východu so zreteľom na iránsku ekonomiku z hľadiska dosahovania konkurencieschopnosti, kvality života ľudí a kvality životného prostredia. Hodnotenie vybraných viacfaktorových indikátorov, skúmanie, porovnanie a zhodnotenie skúmaných ekonomík a ich postavenie v medzinárodnom obchode. Pozície a výsledky osobitných krajín v jednotlivých rebríčkoch na základe mnohofaktorovej sociálno-ekonomickej analýzy.