Stav vzdelávania zamestnancov v štátnych a súkromných podnikoch na území Slovenskej republiky - Sochanič, Vladislav
Stav riešenej problematiky doma a v zahraničí. Výhody rozvoja ľudských zdrojov - pre podnik a pre zamestnanca. Cyklus vzdelávania zamestnancov. Výsledky prieskumu uskutočneného medzi vedúcimi pracovníkmi a zamestnancami podnikov verejného a súkromného sektora v SR. Stratégie rozvoja ľudských zdrojov ako súčasť personálnej stratégie. Názory respondentov na význam vzdelávania. Realizácia vzdelávacích aktivít podľa pracovného zaradenia zamestnanca.