Vývoj zahraničnoobchodných vzťahov Slovenska so západným Balkánom ovplyvnený súčasnými geopolitickými zmenami - Chlebcová, Andrea, 1991-
Vývoj zahraničného obchodu medzi Slovenskou republikou a západným Balkánom. Komoditná štruktúra vzájomného zahraničného obchodu. Vplyv prebiehajúcich integračných procesov západného Balkánu do Európskej únie a ich dosah na rozvoj vzájomného obchodu.