Môže zamestnávateľ sledovať zamestnanca? - Jaško, Jozef
Vzhľadom na rozvoj moderných technológií nie je vylúčené v súčasnosti, že zamestnávatelia z dôvodu zachovania pracovnej disciplíny pristupujú ku krokom, ktoré smerujú k monitoringu činnosti zamestnancov na pracoviskách rôznymi metódami. Výkon kontroly z pohľadu ochrany osobných údajom v pracovnom práve.