Nelegálna práca a nelegálne zamestnávanie - Mrukviová Tomiová, Sandra
Negatívne dôsledky nelegálnej práce. Problematika nelegálnej práce podľa zákona č. 82/2005 Z.z. o nelegálnej práci a nelegálnom zamestnávaní.