Povinná elektronická komunikácia a verejné obstarávanie - Trizuliak, Tibor
Elektronická komunikácia a výmena informácií vo verejnom obstarávaní (Výkladové stanovisko č. 4/2018). Pravidlá platné v oblasti komunikácie.