Vplyv vybraných rizikových faktorov zdravého životnému štýlu na životnú spokojnosť - Čvirik, Marián, 1992-
Zdravý životný štýl. Kontext spokojnosti (fyzickej, duševnej a sociálnej), ktorá predstavuje spokojnosť s vlastným životom a zdravím z pohľadu odborníkov. Vybrané rizikové faktory zdravého životného štýlu v kontexte životnej spokojnosti. Primárny prieskum, ktorého bázou sa stalo 284 respondentov zo Slovenska.