E-business – súčasť podnikového IT Governance - Švejdová, Natália, 1993-
Vymedzenie pojmu elektronické podnikanie. Výhody a nevýhody elektronického podnikania. Analýza elektronického podnikania na Slovensku. Periodicita nákupov ľudí na Slovensku do roku 2016. Vývoj počtu e-shopov na Slovensku (2015-2018). Podiel kategórií tovarov nakupovaných prostredníctvom e-shopov na Slovensku v roku 2018. Značky, za ktoré Slováci minuli v e-shopoch najviac peňazí v roku 2018.