I ve směnném provozu je možné rozvíjet firemní kulturu - Urban, Roman
Význam firemnej kultúry. Dôvera pomáha znížiť mieru rizík. Starostlivosť o zdravie zamestnanca. Samoplánovanie ako cesta k work-life balance a pravidlá samoplánovania. Firemná kultúra a férový prístup ku všetkým zamestnancom.