Vysokoškoláci preferují přátelské pracovní prostředí - Hořický, Jakub
Ako mladí ľudia hodnotia atraktivitu zamestnávateľa komplexnejším pohľadom. Firma ponúkajúca priateľské pracovné prostredie. Vedenie podporujúce rozvoj a vzdelávanie zamestnancov. Work Life Balance a kreatívne, motivujúce prostredie.