Profil učiteľa odborných ekonomických predmetov - Šlosár, Rudolf
Osobnosť učiteľa, spôsob hodnotenia. Požiadavky kladené na osobnosť učiteľa odborných ekonomických predmetov. Odborná a pedagogická spôsobilosť učiteľa. Ďalšie požiadavky.