Finančné dôsledky činnosti slovenských priemyselných podnikov - Tóthová, Alena, 1968-
Priemyselná výroba je pilierom slovenskej ekonomiky, o čom svedčia makroekonomické ukazovatele Slovenska. Nominálny HDP Slovenska podľa odvetví (2013-2018). Priemerný evidenčný počet zamestnancov priemyselnej výroby v období rokov 2008-2018. Výskum finančných ukazovateľov podnikov z priemyselnej výroby na základe databázy spoločnosti CRIF – Slovak Credit Bureau, s.r.o. Medián pomerových ukazovateľov podnikov zaoberajúcich sa priemyselnou výrobou (2008-2018). Relatívna miera variability finančných ukazovateľov podnikov s priemyselnou výrobou (2008-2018).