Rozšírená zodpovednosť výrobcov ako súčasť distribúcie a logistiky v cirkulárnej ekonomike - Jurkovič, Miroslav, 1979-
Rozšírená zodpovednosť výrobcov (RZV) ako nástroj cirkulárnej ekonomiky a jej úlohy v distribučnom a logistickom systéme podnikateľských subjektov (výrobcov). Hlavné spôsoby implementácie RZV. Organizácie zodpovednosti výrobcov. Európska komisia a Akčný plán prechodu na obehové hospodárstvo.