Data posilují reputaci HR ve firmě - Kazdová, Alena
Zmysel vízie Future Bank. Trend agilného riadenia a kompetencie zamestnancov v tejto oblasti. Tréning ľudí na prácu v agile - agilné tímy a kouči v HR. Práca s dátami v HR oblasti.