Existují ješte zodpovědní zaměstnanci? - Spáčilová, Lucie
Čo je to zodpovednosť a ako s ňou následne pracovať tak, aby to prinášalo výsledky. Zvýšenie zodpovednosti. Úrovne zodpovednosti v rôznych oblastiach života