Analysis of Inward and Outward Foreign Direct Investments in Slovakia - Bobenič Hintošová, Aneta, 1979-
Poskytnutie prehľadu o objeme priamych domácich aj zahraničných investícií na Slovensku a následná analýza vzťahov medzi rôznymi typmi priamych zahraničných investícií.