The Promotion of Social Inclusion in the Slovak Education System through "Teach for Slovakia" Programme - Szüdi, Gábor
Analýza programu "Teach for Slovakia", ktorého cieľom je inkluzívne vzdelávanie zamerané na podporu väčšej rovnosti a lepších študijných výsledkov z hľadiska sociálnej inovácie. Rozbor slovenského vzdelávacieho systému prezentovaného prostredníctvom aspektu spravodlivosti, inklúzie a excelentnosti. Prezentácia základných dôvodov pretrvávajúcich problémov, ako sú nerovnaké šance na úspech pre deti zo znevýhodneného prostredia.