Životná úroveň ľudí v dôchodkovom veku v SR - Antalová, Mária, 1952-
Analýza kvality života ľudí v dôchodkovom veku v Slovenskej republike na základe vybraných ukazovateľov životnej úrovne, ktoré porovnávame s krajinami V4.