Posuzování pracovních úrazů v praxi - Valentová, Klára
Definícia čo je a čo nie je pracovný úraz. Úraz a plnenie pracovných úloh. Cesta do zamestnania a späť. Zohľadnenie lekárskeho a právneho hľadiska. Zodpovednosť zamestnávateľa za pracovný úraz.