Finančná pozícia sektora domácností v sociálnej ekonomike - Beličková, Kornélia, 1966-
Stručný prehľad o projekte, ktorý rieši NHF v spolupráci s FPM Ekonomickej univerzity v Bratislave s názvom „Finančná pozícia sektora domácností vo vzťahu k rodovo citlivému rozpočtu a sociálnej nerovnosti “.