Migréna sebere až jeden pracovní měsíc ročně
Migréna má závažný dopad na súkromný, ale i pracovný život pacientov. Záchvat migrény ako nekonečná pracovná prekážka. Preventívna liečba a pomoc drobnými zmenami.