Marketingové aspekty rozvoja elektromobility na Slovensku - Kóňa, Jakub, 1995-
Marketingové opatrenia, ktoré prispejú k rozvoju elektromobility na Slovensku. Sumarizácia teoretických poznatkov z problematiky elektromobility, analýza súčasného stavu a predpokladov rozvoja elektromobility na Slovensku, realizácia primárneho prieskumu metódou dopytovania prostredníctvom štruktúrovaného online otazníka.