Industries Overview of Slovakia - Grešš, Martin, 1978-
Štatistická klasifikácia ekonomických činností v EÚ - NACE (Štatistika nomenklatúry ekonomických činností v európskom spoločenstve). Odvetvia a ich prínos k HDP a hrubej pridanej hodnote. HDP a hrubá pridaná hodnota. Odvetvia a ich prínos k vývozu. Vývoz zo Slovenska, všetky činnosti NACE. Odvetvia a ich prínos k zamestnanosti.